Warmaster Fantasy

Allmänna speldiskussioner

Warmaster Fantasy

Postby Sebastian » May 21st, '17, 08:42

Finns det något intresse för att spela Warmaster fantasy? Är själv sugen så jag tänkte se om det är någon annan som vill spela lite 10mm fantasy. Underlättar om man är fler :D

Kanske är någon här som letat efter en ursäkt att måla upp lite figurer som passar till annat än historiska spel, vad sägs om vikingar med frost giants och war mammoths (norse), saracens med tillgång till flygande mattor (araby), franska medeltida riddare med Pegasus ryttare (bretonnians), kelter med tillgång till jättar och enorma örnar (albion), feudala japaner med mytologiska väsen (nippon) m.m.

Går utmärkt att spela även utan figurer, finns en uppsjö med "army counters" som man kan klistra på uppe på baser och använda. Om någon är sugen så kan jag ta på mig att fixa med klippandet och klistrandet och ta med mig några arméer till lokalen. (Skulle man få sug efter att måla lite figurer så kan jag lägga upp lite länkar till tillverkare beroende på armé så slipper man leta själv, har suttit ett par veckor och gått igenom alla alternativa miniatyrer som finns tillgängliga i 10mm så jag börjar få ganska bra koll på vad som finns)

Den levande regelboken:
http://aldikova.galerka.org/Paint-Sculp ... WMR0.5.pdf

Army builder verktyg:
http://wm-selector.appspot.com/mobile.html?list=norse

Army lists, counters m.m:
https://sites.google.com/site/wmplaytes ... blications
http://www.darkagepress.com/WarmasterDownloads.html

Warmaster pod, riktigt trevlig lyssning:
https://warmasterpodcast.podbean.com
Sebastian
Hastati
 
Posts: 131
Joined: Sep 25th, '16, 11:10

Re: Warmaster Fantasy

Postby Sebastian » May 24th, '17, 19:11

:D inget jättestort intresse för Warmaster. Jag kommer boka upp ett bord för warmaster om någon vecka, vi kommer vara två Warmaster nybörjare som ska spela. Men om någon blir sugen att vara med är det bara att hojta till så tar jag med mig army counters för fler :)
Sebastian
Hastati
 
Posts: 131
Joined: Sep 25th, '16, 11:10


Return to Spel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron